Title Image

Shredders en Granulatoren

Geavanceerde industriële shredders en brekers van Satrindtech

De 1 tot 4-assige industriële shredders en de speciale shredders van SatrindTech zijn geschikt voor optimale volumeverkleining en gecontroleerde verkleiningsprocessen die worden gebruikt in veel industrieën waaronder de plastic-, papier-, hout-, automotive-, chemie-, verpakkingen- en recycling industrie. Eveneens zijn ziekenhuizen, datacenters, horeca, detailhandel en de scheepvaart sectoren waar ze worden gebruikt.

Kwaliteit van deze Italiaanse SatrindTech shredders en brekers is volledig doorgevoerd, zo is de levensduur van een messenset ook zeer belangrijk. SatrindTech heeft dan ook messen van de hoogste kwaliteit, de messen zijn gemaakt van heet gesmeed staal, zijn kerngehard en speciaal ontwikkeld voor extreem zware werkomstandigheden. Dit meerstappenproces zorgt voor een hoge hardheid en veerkracht waardoor de messensets ook meerdere malen kunnen worden geslepen(*) dit in tegenstelling tot andere shredders op de markt.
De hoge kwaliteit van de shredders en brekers zorgt voor een lange levensduur van alle onderdelen en dit is essentieel voor het rendement op de investering.

* Het aantal maal slijpen is afhankelijk van het soort te bewerken materiaal en vereiste output.

Ruim assortiment industriële shredders

Het huidige assortiment omvat meer dan 80 modellen die actief zijn bij meer dan 4.000 bedrijven wereldwijd, dit zijn zowel elektrische als hydraulische shredders met een vermogen van 7,5 KW tot
300 kW (van 4 tot 400 pk).
De capaciteit van de shredders en brekers varieert van 10 kg tot wel 100.000 kg afvalverwerking per uur. De invoeropeningen variëren van 368×500 mm tot 2700 x 1500 mm.

Met onze shredders onderneemt u verantwoord en milieubewust en kunt u rekenen op maatwerk advies met een goede service.

Shredder afval

Industriële shredders, de allround afvalbewerker

Onze shredders versnipperen afval dat dan in kleine volumes vaak goedkoper afgevoerd kan worden. Afhankelijk van het soort afval kan het na bewerking een waarde hebben.
Bijna alle soorten afval/materiaal kunnen door de shredder, bijvoorbeeld; ziekenhuisafval, elektronica, WEE, computers, datadragers, harddisks, stalen- en kunststof vaten, PET flessen, vloerbedekking, textiel, rubber (banden), leer, glas, hout, karton, papier, horeca- en scheepvaart afval, maritiem afval en MARPOL afval.

Natuurlijk adviseren we u graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies wat voor u de beste toepassing is.

DOWNLOAD BROCHURES
Meer informatie

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

1 ASSIGE SHREDDERS
De Jong
1 Assige Shredders

Voor papier en karton, hout, plastic en kunststoffen. Een 1-assige industriële shredder ‘versnippert’ het afval in kleine stukjes. Net als de 3- en 4-assige shredder, beschikt dit systeem over een zeef, zodat het restproduct in gelijke stukken overblijft . . .

2 ASSIGE SHREDDERS
De Jong
2 Assige Shredders

Voor vernietiging van bijvoorbeeld autobanden. De 2-assige industriële shredder wijkt technisch af van de 1-, 3- en 4-assige shredders, omdat de 2-assige shredder standaard niet beschikt over een zeef en het afval verkleind tussen de 2 assen.

3/4 ASSIGE SHREDDERS
De Jong
3/4 Assige Shredders

Voor vernietigen van elektronica (WEEE), kunststofproducten, rubber, papier en karton, piepschuim en harde schijven voor datavernietiging. De keuze voor een 3- of 4-assige industriële shredder is niet afhankelijk van het afvalsoort.

GRANULATOREN / MAALMOLENS
De Jong
Granulatoren / maalmolens

Het productassortiment omvat snijmolens die werken volgens het diagonaal schaar-snijprincipe en zijn ontworpen voor de verwerking van kunststof en zeer waardevolle resten.

SPECIALE SHREDDERS
De Jong
Speciale shredders

Voor vernietigen van Piepschuim (EPS) en foams, datavernietiging, Shredder voor scheepvaart. Voor specifieke toepassingen of specifieke marktsegmenten zijn onze special shredders ontwikkeld.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak