Title Image

Papier en karton afval

Papier en karton afval verwerken

Papier en karton is de meest voorkomende afvalsoort en kan zeer goed worden gerecycled. Dit wordt al op grote schaal gedaan. De Jong levert systemen aan industrie om papier- en kartonafval te verwerken. Na verwerking is de enorme berg afval tot wel 75% verkleind. Dit scheelt enorm veel ruimte en rommel in het bedrijf. Bovendien werkt het efficiënt, doordat het afval direct opgeruimd wordt. We leveren onze shredders aan vele industrieën zoals de voedingsmiddelenindustrie, maakindustrie, leveranciers van sanitair, maar ook aan winkelketens.

Oplossingen voor afval van papier en karton

Voor karton en papier zijn balenpersen een betaalbare en efficiënte oplossing. Balenpersen kunnen centraal opgesteld worden of dicht bij de bron om zo ook te besparen op intern transport. Voor grote hoeveelheden en meer geautomatiseerde processen zijn shredders een goede oplossing.

De Jong heeft een ruim assortiment aan shredders en veel ervaring in de industrie als het gaat om productieprocessen. We hebben diverse professionele oplossingen. De shredder vermaalt het papier of karton tot kleine stukjes. Vaak wordt het geshredderde materiaal afgezogen in een perscontainer, waar het samengeperst wordt. De verwerker haalt de container op voor verdere verwerking of recycling.

Voor zowel kleinere als grote hoeveelheden afval hebben we de juiste systemen. Afval van papier en karton verwerken is efficiënt en duurzaam. Vraag ons voor advies en informatie. Voor het automatisch verwerken van stansdelen, trim en snijresten kunnen onze speciale schroefpersen een zeer effectieve en handlingvrije oplossingen zijn.

AFVAL-SYSTEMEN VOOR PAPIER EN KARTON AFVAL
Meer informatie

Wij willen u graag meer vertellen over onze afvalverwerkingssystemen voor papier en karton.
Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak