Title Image

Speciale shredders

Speciale Shredders: Maatwerkoplossingen voor Unieke Toepassingen

Voor specifieke toepassingen of specifieke marktsegmenten zijn onze special shredders ontwikkeld. De eigenschappen van deze shredders zijn toegespitst op de bewerking van een specifiek afvalsoort of het marktsegment. Hieronder onze specials:

Shredders voor piepschuim (EPS) en foams

Voor het verwerken van piepschuim (EPS) en andere foams hebben we een specifiek type shredder en vermaler. De T-REX  (GZ-S) lijn van Heger zijn grove breeksystemen welke omvangrijke vormstukken van EPS (Styropor®), XPS, EPP, EPE of PUR zeer efficiënt breken tot kleine stukjes van 20-50 mm. Het materiaal kan verder worden verwerkt met aanvullende compressie- of fijnbreeksystemen van Heger.  De Tornado lijn kan van EPS (Styropor®), XPS, EPP, EPE of PUR verwerken tot stukjes van 3 tot 8 mm. De shredders zorgen ervoor dat  het volume aan afval enorm wordt verminderd.

Shredders voor datavernietiging

Ziekenhuizen | Datacenters | Overheden | ICT-bedrijven
Zowel voor professionele datavernietigingsbedrijven als aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, datacenters, overheden, diverse bedrijven en bijvoorbeeld ICT-bedrijven leveren we onze speciale shredders. Afhankelijk van de gevoeligheid van de informatie moet de datadrager in grotere of kleinere eenheden worden vernietigd. Onze shredders voor datavernieting van het merk Satrindtech zijn van hoge kwaliteit en vernietigen de data indien nodig in zeer kleine eenheden, zodat misbruik van datavoorkomen wordt. Onze shredders voldoen, indien nodig, aan de eisen (DIN 66399) om data gecertificeerd te vernietigen.g.

Shredders voor scheepvaart

Voor de professionele scheepvaart is een apart type shredder ontwikkeld. De shredder is compact en uitgevoerd met speciale messen om verschillende soorten afval te kunnen bewerken. Internationaal zijn regels afgesproken ter voorkoming van vervuiling van afval door schepen. Schepen mogen hun afval niet zomaar dumpen. De regels hiervoor zijn vastgelegd in het MARPOL verdrag. De shredders van De Jong voldoen aan de MARPOL voorschriften.

Duplo Shredder + Granulator combisysteem

DUPLO is een gecombineerd systeem bestaande uit een 2-assige shredder en een granulator. Door een shredder en granulator te combineren ontstaat een zeer compacte en efficiënte oplossing.

Middels de Duplo kunnen kunststoffen binnen één compacte oplossing van volumineus product tot granulaat verwerkt worden.

Producten, normaliter te groot of sterk voor directe invoer in een granulator kunnen in de Duplo wel verkleind worden tot granulaat.
De granulator is op wielen gemonteerd om veilig en efficiënt onderhoud te kunnen uitvoeren.
De Duplo kan uitgevoerd worden met extra geluidsdemping, stofafzuiging en een zakken / bigbag-vulsysteem.
De drie beschikbare standaard modellen hebben capaciteiten, van respectievelijk  tot 150 Kg / h, 450 Kg / h en 700 Kg / h.

Mobiele Shredder Systemen

Van compact model tot complete flatbed installatie.

Veelal is het gewenst om op verschillende momenten op verschillende locaties afvalstromen te verwerken, voor besparing op afvalvolume en transport of voor het kunnen recyclen van producten. Hiervoor hebben wij samen met SatrindTech de mobiele shredders ontwikkeld. Van een zeer compacte shredder met veel vermogen en laag energieverbruik geplaatst op een verrijdbaar frame en een afvoerband, tot aan complete shredder systemen geïnstalleerd op een flatbed. De afvoerband zorgt ervoor dat de geshredde delen eenvoudig in een container, big bag of anderszins gevoerd wordt voor efficiënte, snelle en veilige afvoer. De shredders kunnen door hun mobiliteit eenvoudig naar de afvalbron verplaats worden. De shredders kunnen in vele uitvoeringen en mes breedtes uitgevoerd worden, afhankelijk van het te verwerken materiaal. Met deze mobiele shredders kunt u flexibel, duurzaam en kostenbesparend uw recycleproces en afvalverwerking optimaliseren. Wilt u meer informatie over deze mobiele shredders, neemt u dan gerust contact op met ons.

PRODUCT-OVERZICHT
BROCHURES
Meer informatie
Duplo Shredder - granulator

Wij willen u graag meer vertellen over onze Speciale shredders. Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak