Title Image

Huren / Leasen / Betalen met geperst EPS

De Jong Systemen biedt de mogelijkheid om onze afvalbewerkingssystemen te huren, leasen of in geval van EPS persen, deze af te betalen met behulp van geperste EPS blokken.

Huren

Bij het huren van apparatuur betaalt u maandelijks een vergoeding om de apparatuur te gebruiken. U wordt geen eigenaar van de apparatuur en na afloop van de huurperiode kunt u ervoor kiezen om het contract te verlengen, de apparatuur te retourneren, of afhankelijk van de overeenkomst, de apparatuur tegen een gereduceerde prijs te kopen. Voor al deze machines geldt een huurtermijn van minimaal 12 maanden.

Leasen

Bij leasing sluit u een contract af waarbij u de apparatuur voor een bepaalde periode least. Tijdens de leaseperiode betaalt u maandelijkse leasebetalingen. Aan het einde van de leaseperiode wordt de apparatuur uw eigendom.

Afbetalen met geperste EPS-blokken

Dit is een unieke financieringsoptie, waarbij u de mogelijkheid heeft om een EPS pers af te betalen door gebruik te maken van EPS-blokken als betalingsmiddel.
Deze financieringsvorm is uniek en maatwerk waarbij de kwaliteit en kwantiteit van de geperste EPS blokken van belang zijn.

Voor meer informatie over de financieringsmogelijkheden
kunt u contact met ons opnemen via:

074 – 24 28 694 of ons contactformulier