Title Image

Testen met uw eigen materiaal

Testen met uw eigen materiaal

De Jong Systemen biedt de mogelijkheid om testen uit te voeren met uw materiaal of afvalbewerkingsmachines op locatie te testen (proefplaatsing).

Wij hebben met vele materialen en verschillende bewerkingen ervaring. Om geïnteresseerden hierin mee te nemen en te overtuigen van onze oplossingen hebben wij de mogelijkheid om met uw materialen te testen in onze machines. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor ons nog onbekende materialen.  Eventueel kan onder voorwaarden op locatie getest worden.

1. Testen met uw materiaal bij ons in Hengelo: Om duidelijkheid te over de mogelijkheden met uw, soms unieke, materiaal is het mogelijk om testen te doen met uw materiaal. Wij beschikken over enkele testmachines waarbij waarmee wij uw materiaal testen en een goed beeld krijgen van het verwerken van het product, de te realiseren capaciteit, het gewenste eindresultaat en de hiervoor benodigde configuratie. De testen bij ons in Hengelo zijn doorgaans kosteloos.

Wanneer wij niet de juiste machine hebben om te testen kunnen wij doorgaans uitwijken naar onze toeleveranciers en fabrikanten.

2. Testen met uw materiaal bij u op locatie: Soms laat de samenstelling van het te verwerken materiaal, omwille van hoeveelheid, specifieke omstandigheden en wetgeving het niet toe om bij ons in Hengelo te testen.Voor zover realiseerbaar proberen we dan op locatie te testen.
Aan het testen op locatie zijn voorwaarden en kosten verbonden.

3. Proefplaatsing: Bij onze balenpersen, rotatiewalspersen en de kleinere EPS persen behoort een proefplaatsing tot de mogelijkheden.Het spreekt voor zich dat het erg prettig is om op uw gemak onze machine op uw eigen locatie uitgebreid uit te proberen en te ervaren hoe goed, duurzaam, efficiënt en eenvoudig in gebruik onze machines zijn.
Aan een proefplaatsing zij wel voorwaarden verbonden.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van testen en proefplaatsingen.
Via ons Contactformulier kunt u vrijblijvend informatie opvragen

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak