Title Image

2-assige shredders

Efficiënte 2-Assige Shredders voor Diverse Afvalverwerkingen

De 2-assige industriële shredder wijkt technisch af van de 1-, 3- en 4-assige shredders, omdat de 2-assige shredder standaard niet beschikt over een zeef en het afval verkleint tussen de 2 assen. Dit type shredder wordt vaak gebruikt als er weinig eisen worden gesteld aan het restproduct en aan de uniforme grootte van het restproduct.

Snelle robuuste industriële shredders 

De 2-assige industriële shredder is snel en wordt vaak gebruikt in de gewone industrie wanneer enkel volume reductie of productvernietiging gevraagd is, maar ook als een eerste vermaalslag voor verdere afvalverwerking. Denk bijvoorbeeld aan de vernietiging van autobanden. Een 2-assige shredder zorgt voor een snelle eerste vermaalslag en vervolgens zorgt een 3- of 4-assige shredder voor de verder verwerking.
Afhankelijk van het afvalsoort, de hoeveelheid afval en afhankelijk van uw wensen en budget ondersteunen en adviseren wij u professioneel om de juiste oplossing te vinden.

Grof afvalshredders / brekers
(waste crushers )

Afvalbrekers zijn de ideale machines wanneer volumevermindering en een zeer hoge productie moeten worden gecombineerd (tot 100 t/u).
SatrindTech biedt daarvoor twee alternatieve oplossingen:

Afvalbrekers T 200 en T 400 die speciaal zijn ontworpen voor het verwerken van MSW, grof, industrieel en gevaarlijk afval in grote zuiveringsinstallaties. Deze machines kunnen voor- en achterwaarts draaien en de gehaakte messen maken het mogelijk om zowel voorwaarts en achterwaarts te verpletteren, waardoor er aanzienlijk minder reversings plaats zal vinden.

Voor kleinere volumes en budgetten kunnen onze standaard 2-assige shredders (van 30 pk tot 300 pk) uitgerust worden met T-messensets voor verschillende industriële toepassingen.

BROCHURES
Meer informatie

Heeft u vragen over deze 2-assige-shredders?
Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak