Title Image

Rubberafval verwerken

Shredders voor rubberafval

Autosloopbedrijven | Automobiel- en vrachtwagen industrie
Diverse bedrijven zoals autosloopbedrijven, automobiel- en vrachtwagen industrie hebben veel rubberafval. Door het verwerken van rubberafval wordt het volume gereduceerd en heeft het restproduct waarde voor recycling. Rubber kan zeer goed hergebruikt worden als brandstof en eenmaal verwerkt tot zeer kleine korrels (rubbergranulaat) weer gebruikt worden bij de aanleg van bijvoorbeeld atletiekbanen, fietspaden of productie van speeltuin matten.

Systemen voor verwerking rubberafval

2-, 3- of 4-assige shredders
Rubber is een taai product en kan alleen met een shredder verwerkt worden. Afhankelijk van de hoeveelheid rubberafval heeft De Jong Afvalbewerking diverse type shredders. Van 2-assige tot 4-assige. Een 2-assige shredder kan grote hoeveelheden aan, is sterk en een prima systeem voor de eerste vermaalslag van de verwerking van bijvoorbeeld rubberbanden. Vervolgens kan een 3- of 4-assige shredder het afval verder verwerken. Wij adviseren graag welk type shredder geschikt is voor de hoeveelheid rubberafval in uw situatie.

AFVAL-SYSTEMEN VOOR HET VERWERKEN VAN RUBBER AFVAL
Meer informatie

Wij willen u graag meer vertellen over onze shredders voor rubberafval. Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak