Title Image

PE-film en Reject afval

Schroefpers voor ontwateren PE-film en rejectafval

PE-film afval en zogenoemd rejectafval kan goed worden gerecycled. Tijdens het recyclingsproces wordt het afval eerst gewassen. Het afval moet daarna weer worden ontwaterd. Vaak gebeurt dit met een centrifuge, maar een schroefpers is vaak een betere oplossing om het afval droog te persen en te ontwateren. Onze crocodile schroefverdichters persen water uit de versnipperde en gewassen PE-folie. Deze methode is minder energie-intensief dan het traditionele drogen met centrifuge en thermische warmte.

Separeren en ontwateren reject en PE-film bespaart kosten

Recycle bedrijven voor plastics en kunststoffen, die hun plastic wassen voordat het afval daadwerkelijk verwerkt wordt, hebben afval van de wasinstallatie. Het zogenoemde rejectafval is meestal zeer nat en bestaat uit papier, plastic, zand, textiel enz. Helaas is het reject niet bruikbaar en daarom heeft de recyclingindustrie vaak hoge kosten voor de afvoer. Voor de professionele recyclingindustrie leveren we diverse oplossingen om PE-film en rejectafval te separeren en te ontwateren.

Professionele schroefpersen voor PE-film en reject afval

De Crocodile schroefverdichters persen water uit de versnipperde en gewassen PE-folie. Deze methode is minder energie-intensief dan het traditionele drogen met centrifuge en thermische warmte. Voor reject van foodwaste en biomassa en papierindustrie leveren we professionele oplossingen. Onze schroefpersen van het merk HEGER hebben hun kwaliteit bewezen. We hebben een breed assortiment aan schroefpersen. Ook bieden we goede service en indien gewenst onderhoud.

AFVAL-SYSTEMEN VOOR PE-FILM EN REJECT AFVAL
Meer informatie

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak