Title Image

Harde en zachte kunststof afval

Harde en zachte kunststof afval

Hebt u dagelijks of wekelijks een enorme berg afval zachte kunststof zoals plastics en folies of harde kunststof zoals vaten, kratten, jerrycans, dan hebben wij hiervoor diverse systemen. Voor plastics en folies (zachte kunststof) kan een balenpers uw berg afval tot wel 95% in volume verkleinen. In elk bedrijf waar producten worden ingepakt en uitgepakt is er afval van zachte plastics en folies. We leveren onder ander aan bedrijven in de maakindustrie, detailhandel, wit- en bruingoed, voedingsindustrie, horeca, etc.

Balenpers voor plastics en folies

De Jong Afvalbewerkingssystemen beschikt over een ruim assortiment aan grote en kleine elektrische balenpersen. Hebt u maar weinig afval van plastics en folies dan zijn onze kleine handmatige balenpersen prima geschikt. De balenpersen nemen weinig ruimte in en doordat ze elektrisch zijn, zijn ze ook geluidsarm. Buiten plastics en folies kunnen in sommige persen ook papier, karton of bijvoorbeeld big bags worden verwerkt tot kleine volumes. Meer weten over onze balenpersen, neem contact met ons op.

Shredder voor harde kunststof

In tegenstelling tot zachte plastics worden de hardere soorten kunststof met een shredder verwerkt. Het afvalvolume reduceert en afval kan goedkoper afgevoerd worden en vervolgens worden hergebruikt. In veel industrie├źn, waar kunststof producten worden gebruikt of geproduceerd ontstaat afval van harde kunststoffen. Voorbeelden zijn:

 • PVC-buizen
 • Lums
 • Kratten
 • Emmers
 • Kunststof vaten
 • Jerrycans
 • Kunststof snijresten

Een shredder, meestal wordt hier een 1-, 3- of 4-assige shredder voor gebruikt, zorgt ervoor dat het kunststof in kleine stukjes wordt versnippert. Eventueel kan het vloeistof worden gescheiden van het kunststof en apart afgevoerd worden. We hebben een ruim assortiment aan shredders met verschillende opties en mogelijkheden. We adviseren u graag wat de beste oplossing is.

AFVAL-SYSTEMEN VOOR HARDE EN ZACHTE KUNSTOF AFVAL
Meer informatie

Wij willen u graag meer vertellen over onze afvalverwerkingssystemen voor harde en zachte kunststof. Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

  Volg ons:

  Blijf op de hoogte via Social Media

  Bel ons: 074-2428694

  Bel voor een vrijblijvende afspraak