Title Image

Schroefpersen

Schroefpersen voor comprimeren, ontwateren, separeren en drogen

Afhankelijk van het soort en de hoeveelheid afval en afhankelijk van uw budget leveren we diverse typen schroefpersen. We leveren bijvoorbeeld persen geschikt voor piepschuim (EPS) die 15 kg afval per uur verwerken tot blokjes van 13 x 13 cm, maar ook persen die 1000 kg afval per uur verwerken tot blokken van 37 x 37 cm met een zeer hoge verdichting. Onze schroefpersen leveren we aan verpakkingsindustrie, maakindustrie, voedsel- en drankindustrie, detailhandel en vele andere sectoren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Ons assortiment schroefpersen

De Jong heeft een breed assortiment schroefpersen voor het verwerken van diverse afvalsoorten; van compacte afvalbewerkingssystemen tot de uitgebreide professionele systemen.  The Tiger T en B basic series zijn geschikt voor piepschuim of EPS, de Tiger Expert en de Lion Basic series verwerken naast EPS ook andere foams.

Voor bedrijven met zeer grote volumes, piekverwerking of inzamelaars zijn er de speciale Heger SILO-line modellen voor zowel de Tiger als Lion series. Belangrijkste voordeel van deze systemen is dat in een kort tijdbestek veel materiaal verwerkt wordt (bv 1.000kg met 1 manuur) waarna aansluitend de pers, gevoed via de silo, onbemand het materiaal verwerkt. Het systeem De Crocodile comprimeert en ontwatert het afval maximaal en is daarmee geschikt voor drank- en zuivelverpakkingen en organische materialen zoals sludge en reject. De Crocodile dryer tenslotte is zeer geschikt als alternatief voor bijvoorbeeld centrifuges bij het drogen van geshredde en gewassen folies of cyclinder persen voor reject stromen. Zoekt u een oplossing voor uw afvalmateriaal, dan kunt u het beste contact met ons opnemen voor een goed advies.

Ontwateren en separeren van vast en vloeibaar afval

In diverse soorten afval zoals drankverpakkingen, rejectafval, blik en kunststof bevindt zich in het afvalmateriaal vaak vloeistoffen. Door middel van een opvang kan het vaste materiaal gescheiden worden van de vloeistoffen. De vloeistoffen worden dan apart afgevoerd en verwerkt van het vaste materiaal. Dit is niet alleen een duurzame oplossing, maar bespaart ook veel kosten in het afvoeren van het restproduct.
Onze schroefpers is een eenvoudige en efficiënte manier om de vloeistof uit deze materiaalstromen te persen. De schroefpers heeft de benodigde sensoren en een automatische persunit waardoor het mogelijk is om automatisch te starten en te stoppen. Deze sensoren zorgen er ook voor dat de schroefpers zich automatisch aanpast aan de materiaalsamenstelling.

BEKIJK ONZE SCHROEFPERSEN:

SCHROEFPERSEN VOOR COMPACTEREN
VAN EPS EN FOAMS
Veilig transportband, schroefpers, compacteren EPS

Schroefpersen voor volumeverkleining zijn ideaal wanneer een constante verwerking van de afvalstroom gewenst is en voor materialen die middels andere systemen niet goed of slecht verwerkt kunnen worden zoals: …

SCHROEFPERSEN VOOR COMPACTEREN,
ONTWATEREN EN DROGEN
Crocodile 400 T Ontwateren schroefpers, separeren

Heger Schroefpersen voor ontwatering zijn zeer geschikt voor het legen en separeren van drankverpakkingen, zuivelverpakkingen, verpakkingen van vloeibare cosmetische producten enzovoort …

Meer informatie?
Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak