Title Image

Drankverpakkingen verwerken

Drank- en andere productverpakkingen verwerken (of recyclen)

Afval van drankverpakking zoals tetraverpakkingen van zuivel en frisdrank, PET-flessen, blikjes bier of frisdrank, maar ook bijvoorbeeld shampoo- en andere verzorgingsverpakkingen kunnen prima worden verwerkt met een schroefpers of shredder.

Scheiding van vloeistoffen tijdens het verwerken

In de voedings- en levensmiddelenbranche, maar ook in laboratoria is veel van dit soort afval. Door het afval te verwerken wordt het vloeibare of natte afval gescheiden van het plastic of blik. Door het ontwateren wordt het vocht opgevangen en kan apart afgevoerd worden. Ook voedsel dat over de datum is kan gescheiden worden van de verpakking. Het voedsel kan eventueel hergebruikt worden voor de productie van diervoerder. De verpakking wordt tevens sterk gecomprimeerd met een enorme volumebesparing tot gevolg.

Afval van drankverpakking verwerken is duurzaam

Het in grote hoeveelheden afvoeren van onverwerkt afval is geen optie meer in deze tijd. Door afval te verwerken en te scheiden kiest u voor duurzaamheid. Welke oplossing het best is, is afhankelijk van het soort en de hoeveelheid afval en van uw budget. We adviseren u graag hierover. De Jong heeft een ruim assortiment shredders en schroefpersen om het afval op de juiste manier te verwerken en te recyclen. Neem contact op voor meer informatie.

AFVAL-SYSTEMEN VOOR DRANK- EN PRODUCTVERPAKKINGEN
Meer informatie

Wij willen u graag meer vertellen over onze afvalverwerkingssystemen voor drankverpakkingen.
Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak