Title Image

Harde schijven en andere gegevensdragers verwerken

Shredders voor vernietiging harde schijven en andere gegevensdragers

Ziekenhuizen | Datacenters | Overheden | ICT-bedrijven
Zowel voor professionele datavernietigingsbedrijven als aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, datacenters, overheden, diverse bedrijven en bijvoorbeeld ICT-bedrijven leveren we onze speciale shredders. Afhankelijk van de gevoeligheid van de informatie moet de datadrager in grotere of kleinere eenheden worden vernietigd. Onze shredders voor datavernieting van het merk Satrindtech zijn van hoge kwaliteit en vernietigen de data indien nodig in zeer kleine eenheden, zodat misbruik van datavoorkomen wordt. Onze shredders voldoen, indien nodig, aan de eisen (DIN 66399) om data gecertificeerd te vernietigen.

WEEE shredders voor recycleraars

Aan professionele WEEE recycleraars leveren we onze krachtige shredders, die met name gebruikt worden voor de eerste en tweede vermaalslag in het recyclingsproces. De Jong Afvalbewerkingssystemen heeft ervaring met het recyclen van WEEE en kan u goed adviseren. Onze Satrindtech shredders hebben hun kwaliteit bewezen en bovendien leveren we service en onderhoud door het hele land. Ons assortiment is breed. Vraag ons om advies en informatie.

Hergebruik van WEEE producten
WEEE staat voor Waste Electric and Electronic Equipment. Leveranciers van WEEE producten zijn verplicht deze producten na gebruik van de consument weer in te nemen en er voor te zorgen dat dit afval wordt gerecycled. Eigenlijk alle apparaten met een stekker vallen hieronder, zoals TV’s, computers, telefoons, huishoudelijke apparatuur, etc. Bij recycling worden eerst de onderdelen die hergebruikt kunnen worden verwijderd en vervolgens wordt het overgebleven deel tot kleine stukjes versnippert in een shredder met uiteindelijk doel de diverse materialen te scheiden voor hergebruik.

AFVAL-SYSTEMEN VOOR VERWERKEN HARDESCHIJVEN
Meer informatie

Wij willen u graag meer vertellen over onze afvalverwerkingssystemen van harde schijven en andere gegevensdragers. Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak