Title Image

Overige afvalbewerkingssystemen

Blikken- vatenpers

Can-man NVA blikkenpers

De Jong Blikken- vatenpers

Can-Man, Elektrische grote blikkenpers, 200L stalenvatenpers en Ontwateringspers. Deze oplossingen bieden efficiƫnte verwerking met hoge volumewinst en kostenbesparing.

Restafvalpersen

De Jong Restafvalpersen

AGU afvalpersen zijn zeer degelijke in Duitsland geproduceerde persen voor restafval, zoals: Cateringafval en kantine-afval, maar ook voor karton, papier en plastics.

Rotatiewalspersen

De Jong Rotatiewalspersen

Wij hebben een mooie aanvulling op ons assortiment met 2 rotatiewalspersen die voor de gebruikers een passende oplossing bieden voor plastic- en kartonafval.

Occassions

De Jong Occassions

Bij De Jong Afvalbewerkingssystemen vindt u regelmatig gebruikte machines, waaronder ingeruilde, demo- en beursmachines. Onze technische dienst inspecteert en reviseert ze voor langdurig gebruiksgemak.

Service en onderhoud

De klant staat centraal bij De Jong. Dit betekent dat we voor onderhoud en service aan afvalpersen, schroefpersen, balenpersen en shredders 24/7 voor u klaar staan. We hebben een landelijke dekking, zodat onze technici snel ter plaatse zijn. De technici voor onze afvalbewerkingssystemen zijn VCA gecertificeerd en controleren en onderhouden uw machines professioneel.

We controleren onder andere op juiste werking, veiligheid, ARBO, ISO en milieu.

Onze systemen

De Jong Afvalbewerkingssystemen is exclusief distributeur voor Nederland van:

NVA logo 2
Satrindtech logo 2
Heger logo2

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak