Title Image

Leveranciers

NVA logo 2

Nättraby Verktygs AB (NVA

Nättraby Verktygs AB (NVA) is in 1964 opgericht bij Nättraby. Sindsdien hebben ze meer dan 15.000 balenpersen ontwikkeld en geproduceerd. 70-80% van deze persen worden geëxporteerd, via vertegenwoordigers over de hele wereld. NVA is trots om te zien dat zelfs balenpersen uit de jaren 60-70 nog steeds in gebruik zijn!

NVA heeft door de jaren heen verschillende producten gebouwd, maar zijn vandaag de dag volledig gefocust op de nieuwe NP-serie, die met zijn unieke elektromechanische aandrijving (hydrauliek olievrij) resulteert in een balenpers die stil is, gemakkelijk te bedienen is en een hoge capaciteit levert op een minimum aan vloeroppervlak . NVA balenpersen zijn zeer stil, zelfsmerend en maken geen gebruik van hydraulik olie. NVA is tegenwoordig gevestigd in Ronneby, een klein stadje in Blekinge in het zuidoosten van Zweden De NVA-medewerkers zijn goed opgeleid en zeer ervaren en werken met veel toewijding om de beste oplossing voor afvalverwerking te bereiken. We weten dat voor een effectieve afvalsortering de juiste apparatuur nodig is. De voortdurende ontwikkeling van onze balenpersen heeft altijd plaatsgevonden in nauwe samenwerking met de eindgebruikers, wat ons de unieke kennis en ervaring heeft gegeven van verdichten en volume verminderen van een breed scala aan materialen.

Alle NVA-producten worden ontworpen en geproduceerd in Zweden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten van wereldwijd vertegenwoordigde leveranciers.

WWW.NVA.SE

Heger logo2

Van een familiebedrijf tot een wereldwijd bedrijf

Heger is in 1948 opgericht als familiebedrijf voor de productie van landbouwinstallaties voor diervoederverwerking. Dit blijft tot de dag van vandaag een segment van het Heger-assortiment. Voortbouwend op de bestaande basistechnologie begon Heger in 1963 met het produceren van afvalmolens voor EPS (Styropor®). Sindsdien heeft het bedrijf voortdurend nieuwe systemen ontwikkeld voor de snelgroeiende recyclingindustrie.

Heger, nu in de derde generatie van familiebezit, is een van de toonaangevende bedrijven wereldwijd in de productie en verkoop van recyclingsystemen voor plastic schuimen. De modulaire productlijn omvat machines voor grof en fijn breken, zeef- en stofafzuigsystemen, meng- en doseersystemen, afvoersystemen en compressiesystemen voor een breed scala aan materialen van ARCEL tot XPS.

Heger engineering – Performance “Made in Germany”
Heger Engineering beschouwt zichzelf als een probleemoplosser voor de uiteenlopende vraagstukken in de recyclingindustrie. Naast de continue doorontwikkeling van bestaande machines en systemen, ontwikkelt het team ook maatwerk applicaties voor de industrie.

Ontwikkeling, constructie, verwerking, montage en de daaropvolgende testrun worden uitsluitend uitgevoerd in de eigen productiefaciliteiten van Heger. Dit garandeert de hoge kwaliteitsnorm waarmee de naam Heger wereldwijd wordt geassocieerd.

Productie op het technologische knooppunt van Baden-Württemberg
Bij Heger staat “Made in Germany” voor onze zelfopgelegde verplichting om zoveel mogelijk op de locatie van het bedrijf te produceren. Bij uitbestede productie werkt Heger nauw samen met lokale aannemers met moderne faciliteiten. Ingekochte componenten zijn ook bijna uitsluitend afkomstig van regionale hoogwaardige leveranciers.

In combinatie met hoge kwaliteit is de duurzaamheid van Heger systemen de beste service die wij onze klanten kunnen bieden. In tegenstelling tot goedkopere concurrerende producten presteren Heger-machines jarenlang perfect met veel minder kostenbare stilstand.

Kwaliteit als bedrijfsfilosofie|
Duurzaamheid en veiligheid staan ​​centraal in alle Heger-processen. Hierdoor heeft Heger al lang een solide positie op de markt. Bij Heger krijgen grote, middelgrote en zelfs kleine bedrijven meer machines voor hun geld. Een hogere doorvoercoëfficiënt en een geoptimaliseerde bedrijfsveiligheid werpen hun vruchten af. Dit inzicht maakt ook deel uit van het “Made in Germany” -principe.

WWW.HEGER-RECYCLING.DE

Satrindtech logo 2

SatrindTech vervaardigt sinds 1982 industriële shredders.

SatrindTech-machines zijn geschikt voor volumevermindering of voor gecontroleerde versnipperingsprocessen en worden gebruikt in vele productie-industrieën (plastic, papier, hout, auto, chemie, verpakking etc.) evenals in de recyclingindustrie (openbare en particuliere) eigen recyclingfabrieken voor MSW, afval van consumenten, gevaarlijke, vertrouwelijke documenten, enz.).

Onze knowhow van shredders, opgebouwd uit meer dan 40 jaar activiteit, geeft u de mogelijkheid om de juiste shredder te vinden voor uw doeleinden, in standaard of in aangepaste versies, geleverd als stand-alone machine of als onderdeel van een complete verwerkingsinstallaties.

Klantgericht zijn betekent in staat zijn om een ​​360 ° -service te bieden: we verkopen niet alleen machines, maar ook verkoopexpertise in shredderoplossingen, plantengineering, inbedrijfstelling en installatiediensten, after-sales ondersteuning (ter plaatse en via onze externe helpdesk ), snelle beschikbaarheid van de voorraad van de gevoeligere reserveonderdelen.

Ons huidige assortiment (meer dan 80 modellen) omvat elektrische en hydraulische shredders van 1, 2, 3 en 4 assen, uitgerust met geïnstalleerd vermogen van 4 tot 400 pk.

Onze shredderoplossingen zijn momenteel actief in meer dan 4.000 bedrijven wereldwijd.

WWW.SATRINDTECH.COM

Van een familiebedrijf tot een wereldwijd bedrijf

OVER AGU
De AGU ( ArbeitsGemeinschaft Umwelttechnik) produceert sinds 1992 hoogwaardige afvalpersen voor kleine en middelgrote bedrijven. Het familiebedrijf werd halverwege de jaren 80 opgericht door de zakenman Manfred Greshake. In 2000 nam zijn zoon Frank aanvankelijk de productie over – een paar jaar later ook de verkoop. Van medio 2006 tot oktober 2017 vond de productie plaats in Bad Iburg – omgeven door het prachtige Teutoburger Woud.

WIJ FABRICEREN MET DE KRACHT VAN DE ZON!
In november 2017 verhuisde het bedrijf ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum naar een nieuw gebouwde, aanzienlijk grotere productiehal in Glandorf. Hier produceren ze de machines grotendeels klimaatneutraal. De elektriciteit die nodig is voor de productie wekken ze volledig op met fotovoltaïsche zonne-energie. Met een opslag / cloud combinatie overbruggen ze de dagen en maanden dat de zon niet of nauwelijks schijnt. Met uitzondering van de productiehal is het gebouw gebouwd volgens de passiefhuisstandaard en vraagt het dus weinig primaire energie. Voor verwarming wordt aardwarmte gebruikt. Met een wagenpark dat voornamelijk uit elektrische voertuigen bestaat, proberen ze ook de CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden.
AGU heeft de EarthPlug® ontwikkeld om milieuoverwegingen in de producten op te nemen. Met deze nieuwe add-on is het mogelijk om de AGU afvalpersen grotendeels zelfvoorzienend te laten werken, dat wil zeggen dat de machine zelf de benodigde elektriciteit produceert.

MODERNE TECHNOLOGIE:
Alle AGU-producten worden vervaardigd met moderne laser- en randtechnologie en gelast op nauwkeurige 3D-werktafels. Dankzij de eigen nakomelingen, die AGU al meer dan 20 jaar opleidt, zullen ze ook in de toekomst beschikken over gekwalificeerd personeel. Dit zorgt voor een constant hoge kwaliteit van de producten.

UNCOMPROMISING. 100% GEMAAKT IN DUITSLAND.
AGU-machines verlaten de fabriek alleen om te verzinken. In tegenstelling tot sommige van de concurrenten vervaardigt AGU niet in het buitenland (goedkoper), maar bouwen zij de machines hier in Glandorf, van het eerste laserdeel tot de laatste schroef. Naar onze mening verdienen afvalpersen de titel “100% Made in Germany” alleen als de kwaliteit in elke afzonderlijke productiefase kan worden gecontroleerd. Anderen denken dat alleen het project in Duitsland hoeft te worden afgerond. Natuurlijk zouden we op deze manier goedkoper kunnen produceren en zo een voordeel op de markt behalen in termen van prijs – maar dit zou in tegenspraak zijn met onze bedrijfsfilosofie.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak