Title Image

Speciale shredders [test]

Speciale shredders

Voor specifieke toepassingen of specifieke marktsegmenten zijn onze special shredders ontwikkeld. De eigenschappen van deze shredders zijn toegespitst op de bewerking van een specifiek afvalsoort of het marktsegment. Hieronder onze specials:

Shredders voor piepschuim (EPS) en foams

Voor het verwerken van piepschuim (EPS) en andere foams hebben we een specifiek type shredder en vermaler. De T-REX  (GZ-S) lijn van Heger zijn grove breeksystemen welke omvangrijke vormstukken van EPS (Styropor®), XPS, EPP, EPE of PUR zeer efficiënt breken tot kleine stukjes van 20-50 mm. Het materiaal kan verder worden verwerkt met aanvullende compressie- of fijnbreeksystemen van Heger.  De Tornado lijn kan van EPS (Styropor®), XPS, EPP, EPE of PUR verwerken tot stukjes van 3 tot 8 mm. De shredders zorgen ervoor dat  het volume aan afval enorm wordt verminderd.

Shredders voor datavernietiging

Voor de professionele datavernietigingsbedrijven hebben we speciale shredders in ons assortiment. Onze shredders voor datavernietiging zijn specifiek ontwikkeld om data zorgvuldig en 100% veilig te bewerken. Indien van toepassing met certificering.

Shredders voor scheepvaart

Voor de professionele scheepvaart is een apart type shredder ontwikkeld. De shredder is compact en uitgevoerd met speciale messen om verschillende soorten afval te kunnen bewerken. Internationaal zijn regels afgesproken ter voorkoming van vervuiling van afval door schepen. Schepen mogen hun afval niet zomaar dumpen. De regels hiervoor zijn vastgelegd in het MARPOL verdrag. De shredders van De Jong voldoen aan de MARPOL voorschriften.

Duplo 

DUPLO is een gecombineerd systeem bestaande uit een 2-assige shredder en een granulator. Door een shredder en granulator te combineren ontstaat een zeer compacte en efficiënte oplossing.

Middels de Duplo kunnen kunststoffen binnen één compacte oplossing van volumineus product tot granulaat verwerkt worden.

Producten, normaliter te groot of sterk voor directe invoer in een granulator kunnen in de Duplo wel verkleind worden tot granulaat.
De granulator is op wielen gemonteerd om veilig en efficiënt onderhoud te kunnen uitvoeren.
De Duplo kan uitgevoerd worden met extra geluidsdemping, stofafzuiging en een zakken / bigbag-vulsysteem.

De drie beschikbare standaard modellen hebben capaciteiten, van respectievelijk  tot 150 Kg / h, 450 Kg / h en 700 Kg / h.

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak