Title Image

Over ons

Visie

Milieubewust ondernemen

Consumenten en bedrijven vinden het steeds belangrijker dat bedrijven bij wie zij hun producten afnemen, milieubewust ondernemen. Milieubewust ondernemen is in toenemende mate een sterk marketinginstrument met een belofte naar mens en maatschappij. Met de huidige innovatieve oplossingen is het voor bedrijven eenvoudiger en goedkoper geworden om bewuster met afval en restproducten om te gaan. In onze visie is het daarom geen optie meer om afval in grote hoeveelheden onbewerkt af te voeren. Milieuvriendelijk omgaan met geproduceerd afval is nu en in de toekomst maatschappelijk gewenst en steeds meer noodzakelijk.

Design 0

Marketing 0

Missie

Betaalbare oplossingen bieden

Afval vormt een groot probleem en wereldwijd is er nog steeds een toename in de enorme hoeveelheid afval. Het afvoeren van afval brengt steeds hogere kosten met zich mee. De technieken om afval te scheiden, te comprimeren tot kleinere volumes of om van afval waardevolle restproducten te maken, worden daarentegen steeds geavanceerder. Hierdoor is afval na bewerking eenvoudiger af te voeren of te recyclen tot nieuwe producten. De aanschaf van een afvalbewerkingssysteem wordt voor bedrijven dan ook steeds interessanter.

We willen voor bedrijven goede, betaalbare oplossingen bieden om milieubewust met hun afval om te gaan. We willen economische en maatschappelijke waarde toevoegen aan afval.

Design 0

Marketing 0

m m
Heeft u vragen of wilt u een goed advies over afvalbewerking voor uw bedrijf of bent u professioneel afvalverwerker?

Historie

De Jong systemen is opgericht in 1976

Het bedrijf verkocht toen machines en apparatuur voor de detailhandel en dan met name slagerijen. Het aantal slagerijen nam gedurende de tijd af en De Jong is haar productassortiment gaan verbreden. De weegsystemen, die al een onderdeel vormden van het assortiment, kregen een steeds prominentere plek als productgroep. Op dit moment levert De Jong een zeer breed assortiment aan weegsystemen.

Afvalbewerkingssystemen, groots in verkleinen

Met het toenemen van de afvalproblematiek en ook vanuit de vraag van bestaande klanten is De Jong in 1997 gestart met advies en levering van systemen voor het verwerken van afval. Het onbewerkt afvoeren van afval werd en wordt steeds duurder en ook vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid willen steeds meer bedrijven milieubewust omgaan met hun afval. Inmiddels heeft De Jong enorm veel kennis op het gebied van het verwerken van diverse soorten afval in diverse markten. Zowel de klanten als de producenten van de afvalbewerkingssystemen waarderen dit. De Jong stelt de klant altijd centraal en heeft voor Nederland de exclusieve rechten om afvalbewerkingssystemen te leveren van een aantal vooraanstaande merken. De Jong is met recht groots in verkleinen.

mm

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak