Title Image

Huren, leasen of bij EPS persen een betaling in geperste EPS blokken

De Jong Systemen biedt de mogelijkheid om onze afvalbewerkingssystemen te huren, leasen of in geval van EPS persen, deze af te betalen met behulp van geperste EPS blokken.

  1. Huren: Bij het huren van apparatuur betaalt u maandelijks een vergoeding om de apparatuur te gebruiken. U wordt geen eigenaar van de apparatuur en na afloop van de huurperiode kunt u ervoor kiezen om het contract te verlengen, de apparatuur te retourneren, of afhankelijk van de overeenkomst, de apparatuur tegen een gereduceerde prijs te kopen.

 

  1. Leasen: Bij leasing sluit u een contract af waarbij u de apparatuur voor een bepaalde periode least. Tijdens de leaseperiode betaalt u maandelijkse leasebetalingen. Aan het einde van de leaseperiode wordt de apparatuur uw eigendom.

 

  1. Af te betalen met EPS blokken: Dit is een unieke financieringsoptie, waarbij u de mogelijkheid heeft om een EPS pers af te betalen door gebruik te maken van EPS-blokken als betalingsmiddel.
    Deze financieringsvorm is uniek en maatwerk waarbij de kwaliteit en kwantiteit van de geperste EPS blokken van belang zijn.

 

Voor meer informatie en advies omtrent onze oplossingen en voorwaarden, neemt u dan vooral contact op met ons.