Groots in verkleinen

De Jong is leverancier van alle soorten afvalpersen, shredders, schroefpersen en balenpersen. Professioneel advies nodig? Wij helpen u graag!

SHREDDERS

Shredder

De Jong Shredders

We leveren shredders met een capaciteit van 10 kg afvalverwerking per uur tot wel 100.000 kg per uur met diverse snij openingen aan o.a. ziekenhuizen, datacenters, horeca, maakindustrie, detailhandel, scheepvaart en recycleraars.

SCHROEFPERSEN

Schroefpers Heger

De Jong Schroefpersen

Afhankelijk van het soort en de hoeveelheid afval en afhankelijk van uw budget leveren we diverse typen schroefpersen. Onze schroefpersen leveren we aan verpakkingsindustrie, maakindustrie, voedsel- en drankindustrie, detailhandel en vele andere sectoren.

BALENPERSEN

Balenpers voor karton, papier PET en folie

De Jong Balenpersen

Een balenpers is het meest universele systeem voor afvalbewerking en geschikt voor papier, karton, plastics en folies. Onze balenpersen zijn van het merk NVA en zijn leverbaar in verschillende capaciteitsgrootten en typen.

RESTAFVALPERSEN

Restafval persen

Restafvalpersen zijn er in 2 soorten, namelijk Containerpersen; dit zijn persen die direct persen rolcontainers van 240 tot 1100 liter of zakpersen waarbij in een plastic zak geperst wordt

OVERIGE SYSTEMEN / OCCASIONS

special shredder

De Jong Overige systemen

Voor specifieke toepassingen of specifieke marktsegmenten zijn onze special shredders ontwikkeld.

De Jong Occasions

Regelmatig hebben we ook gebruikte systemen in ons assortiment.

SUPPLIES

Supplies

De Jong Supplies

Bij De Jong Afvalbewerkingssystemen kunt u natuurlijk ook terecht voor al uw toebehoren en supplies. Omdat onze service niet ophoudt bij de aanschaf van een machine.

Service en onderhoud

De klant staat centraal bij De Jong. Dit betekent dat we voor onderhoud en service aan afvalpersen, schroefpersen, balenpersen en shredders 24/7 voor u klaar staan. We hebben een landelijke dekking, zodat onze technici snel ter plaatse zijn. De technici voor onze afvalbewerkingssystemen zijn VCA gecertificeerd en controleren en onderhouden uw machines professioneel.

We controleren onder andere op juiste werking, veiligheid, ARBO, ISO en milieu.

Onze systemen

De Jong Afvalbewerkingssystemen is exclusief distributeur voor Nederland van:

NVA logo 2
Satrindtech logo 2
Heger logo2

Meld u aan voor

onze Nieuwsbrief

    Volg ons:

    Blijf op de hoogte via Social Media

    Bel ons: 074-2428694

    Bel voor een vrijblijvende afspraak